Ik ben in 1995 in Nijmegen als fysiotherapeute afgestudeerd, waarna ik meteen aan het werk ben gegaan bij een particuliere praktijk in Oberhausen(DTL). Vervolgens heb ik gewerkt bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen op de afdeling  orthopedie en reumatologie.

Van 1998 tot 2009 ben ik werkzaam geweest voor STEP – Stichting Ergonomie en Preventie – en bij Fysiotherapie Schuller. In deze periode heb ik mij bekwaamd in veilig lichaamsgebruik en zelfzorg. Volgens deze methode werk ik op dit moment nog steeds.

Sinds 2009 ben ik als zelfstandige fysiotherapeute met Fysiotherapie Oplaat begonnen en heb me daar verder ontwikkeld in sportrevalidatie, hartrevalidatie, medical taping methode, perifeer arterieel vaatlijden(etalagebenen) , schouderrevalidatie en oncologie.

Ik vind het belangrijk dat patiënten weten hoe de klachten ontstaan zijn en hoe ze deze zelf (met begeleiding) onder controle kunnen krijgen en vervolgens kunnen voorkomen in de toekomst.  Daarbij vind ik het belangrijk om te zoeken naar de oorzaak van de klachten.

Wilma Oplaat

EIGENARESSE FYSIOTHERAPIE OPLAAT

info@fysiotherapieoplaat.nl   
06 – 14 73 47 89

Werkzaam op: maandag, dinsdag(avond), woensdag, donderdag en vrijdag.

Bezoek ons

Schuiven naar boven