Therapeuten Fysiotherapie Oplaat

In Fysiotherapie praktijk Oplaat te Barchem en Ruurlo staat de patiënt centraal. Waarbij we het belangrijk vinden de oorzaak van het ontstaan van uw klachten te onderzoeken en deze te behandelen.Wij werken hierbij samen met een podoloog, ergotherapeut en een diëtiste. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo en Barchem zijn officieel registerfysiotherapeut. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Bewust maken wij geen gebruik van de mogelijkheid om als TOPpraktijk gecontracteerd te worden: deze contractvorm eist een administratieve en organisatorische rompslomp, die niet in directe relatie staat tot de te leveren kwaliteit van zorg. Wij besteden deze tijd liever aan uw behandeling en onze scholing. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij Fysiotherapie Oplaat zijn vier therapeuten werkzaam:

Wilma Oplaat

“Ik vind het belangrijk dat patiënten weten hoe de klachten ontstaan zijn en hoe ze deze zelf (met begeleiding) onder controle kunnen krijgen en vervolgens kunnen voorkomen in de toekomst.  Daarbij vind ik het belangrijk om te zoeken naar de oorzaak van de klachten.”

Annemieke Danneberg

“De afwisseling tussen het individueel begeleiden en samen trainen in een groep maakt dat de dagen nooit hetzelfde zijn. Ieder mens is uniek, elk lichaam reageert anders op de gegeven behandeling of training. Een mooie uitdaging om toch bij elke patiënt een goed eindresultaat te behalen. “

Roxanne Geurink

“Wat ik belangrijk vind in mijn werk, is het luisteren naar iemands verhaal en hier de behandeling op afstemmen. 

Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes, en daarom is ook geen dag hetzelfde. Dit maakt het werk interessant en uitdagend!”

info@fysiotherapieoplaat.nl   
06 – 14 73 47 89

Werkzaam op: maandag, dinsdag(avond), woensdag, donderdag en vrijdag. 

annemieke@fysiotherapieoplaat.nl 
06 – 38 01 17 70

Werkzaam op: maandagmiddag en avond, donderdag en vrijdag

roxanne@fysiotherapieoplaat.nl 
06 – 81 78 70 53

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Indie Meekes

“Met plezier in beweging blijven vind ik belangrijk voor iedereen, op welk niveau en met welke klacht dat ook mag zijn. Ik vind het fijn dat ik met mijn begeleiding iemand zowel fysiek als mentaal een boost kan geven. Mijn kracht ligt in het geduldig blijven en het motiveren, met plezier en een vleugje humor, om zo het optimale uit iemand te kunnen halen.

Renske Bargeman

Ik vind het fijn en afwisselend om met mensen te werken, dit maakt een werkdag nooit hetzelfde. Goed luisteren en samen een plan maken vindt ik erg belangrijk in het herstelproces van de klacht.

Teun Hummelink

Mensen helpen met bewegen, het begrijpen van hun klachten en werken aan een sterkere fysieke belastbaarheid. Hierbij probeer ik mensen te laten zien en ervaren dat het lichaam sterk, robuust en weerbaar is!

indie@fysiotherapieoplaat.nl   
06 – 42 98 16 38

Werkzaam op: maandag, woensdag en vrijdag.

 

renske@fysiotherapieoplaat.nl 
06 – 81 54 40 87

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdag.

teun@fysiotherapieoplaat.nl 
06 – 38 01 17 60

Werkzaam op: maandag, woensdag en donderdag

Bezoek ons

Schuiven naar boven