Nieuwe medewerker Tim te Raa

.

Hieronder stelt hij zich aan u voor:

In januari 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd aan Saxion hogeschool te Enschede. Gedurende mijn stageperioden ben ik werkzaam geweest in praktijken in Eibergen en Neede en ben ik werkzaam geweest in een verpleeghuis op de revalidatieafdeling. Mijn afstudeerscriptie heb ik gedaan over de toepassing van prikkels bij mensen met dementie op een gesloten afdeling binnen een verpleeghuis.

Tijdens mijn afstuderen ben ik in contact gekomen met Wilma. Dit contact resulteerde er in dat ik vanaf februari 2017 in dienst ben gekomen als algemeen fysiotherapeut bij Wilma. Naast mijn werk zijn mijn passies volleybal en gitaar spelen.

Ik ben als algemeen fysiotherapeut opgenomen in het centraal kwaliteitsregister (CKR) van het koninklijke genootschap voor fysiotherapie (KNGF). U kunt bij mij terecht voor algemene fysiotherapie, schoudertherapie en medical taping.