Algemeen fysiotherapeut met pre kinderfysiotherapeut (i.o.)

Wegens groei van onze fysiotherapiepraktijk zijn wij per direct op zoek naar een fysiotherapeut met pre kinderfysiotherapeut (i.o.). Het betreft een functie van 8-12 uur met de mogelijkheid tot uitbreiden van de uren en een vast dienstverband. Naast het werk als kinderfysiotherapeut is er ook de mogelijkheid om als algemeen fysiotherapeut werkzaam te zijn. 

Wij zijn op zoek naar een flexibele fysiotherapeut, de praktijk bestaat uit twee filialen gevestigd in Barchem en Ruurlo. Beide filialen zijn uitgerust met een oefenzaal waar zowel in groepsverband als individueel getraind wordt. De patiëntenpopulatie is erg breed. Jong en oud weet de weg naar onze praktijk te vinden. Voor een compleet overzicht van onze specialisaties, zie de website: www.fysiotherapieoplaat.nl.

Fysiotherapiepraktijk Oplaat is bewust geen plus praktijk. Wij hebben de zorg voor de patiënt voorop staan en wij werken voortdurend aan onze eigen kwaliteitsverbetering. 

De fysiotherapeut
Als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Oplaat ben je een deskundige collega met humor en doorzettingsvermogen en motiverende vaardigheden om onze cliënten fysiotherapeutische zorg te verlenen. Verder ben je een zelfstandige professional die makkelijk contacten legt en zich inzet voor optimale samenwerking. Je bent bereid om in beide vestigingen te werken en onze cliënten thuis te behandelen. Je werkt samen met zes collega fysiotherapeuten. 

Functie eisen:
-In het bezit van een afgeronde HBO Fysiotherapie opleiding
-pre: master Kinderfysiotherapie
-In staat om een adequaat behandelplan op te stellen 
-Resultaat- en kwaliteitsgericht.
-Goed kunnen communiceren zowel schriftelijk als mondeling
-Bereid om in de avonduren te werken
-In het  bezit van een eigen auto

Wat bieden wij:
Wij bieden een afwisselende baan voor in eerste instantie 8-12 uur. Het salaris is marktconform. 

Interesse?
Wanneer je wilt solliciteren op deze functie mail dan voor 15 augustus je brief en CV naar info@fysiotherapieoplaat.nlt.a.v. Wilma Oplaat/Annemieke Danneberg

Schuiven naar boven