Fysiotherapie Oplaat

“Fysiotherapie Oplaat staat voor service en patiëntengericht werken. Er zal altijd gezocht worden naar de oorzaak van een blessure/probleem.”

In Fysiotherapie praktijk Oplaat te Barchem en Ruurlo staat de patiënt centraal. Waarbij we het belangrijk vinden de oorzaak van het ontstaan van uw klachten te onderzoeken en deze te behandelen.

Wij werken hierbij samen met een podoloog, ergotherapeut en een diëtiste. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo en Barchem zijn officieel registerfysiotherapeut. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Bewust maken wij geen gebruik van de mogelijkheid om als TOPpraktijk gecontracteerd te worden: deze contractvorm eist een administratieve en organisatorische rompslomp, die niet in directe relatie staat tot de te leveren kwaliteit van zorg. Wij besteden deze tijd liever aan uw behandeling en onze scholing. Daarom hebben ons gespecialiseerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Indien u een klacht heeft over uw fysiotherapeut, dan kunt u deze allereerst met uw fysiotherapeut of praktijkhouder bespreken. Wij zullen uiterst zorgvuldig met uw klacht omgaan. Levert dit geen bevredigende oplossing op of bespreekt u het liever met iemand anders, dan zal uw fysiotherapeut u verwijzen naar een externe klachtencommissie waarbij Fysiotherapie Oplaat is aangesloten. Voor meer informatie, zie defysiotherapeut.com

 

    Podotherapiepraktijk in Ruurlo

    De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Wij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters. Bekijk de website voor de Podotherapiepraktijk in Ruurlo van Voetencentrum Wender.

    Bezoek ons

    Schuiven naar boven